Unicorn Consulting: Despre noi

Echipa Unicorn Consulting este formata din specialisti cu experienta vasta in domeniul contabilitatii si fiscalitatii. Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti care ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte, indiferent de marimea sau sectorul de activitate al companiei. Suntem adaptati la schimbarile legislative si tehnologice si ne straduim sa fim mereu la curent cu cele mai noi practici si solutii in domeniu. Ne angajam sa oferim servicii de calitate superioara si sa construim o relatie de incredere cu fiecare client, bazata pe profesionalism si transparenta.

Unicorn Consulting este o echipa de profesionisti dedicati oferirii de servicii de contabilitate, impozitare si consultanta in afaceri, audit financiar, marketing si publicitate, alaturi de multe alte servicii aditionale personalizate. De la inceputul activitatii noastre, am urmarit sa venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de cea mai inalta calitate, la tarife fara concurenta. Suntem diferiti fata de alte firme de contabilitate prin furnizarea celui mai inalt nivel de expertiza si profesionalism, oferind solutii personalizate la orice problema pentru a ajuta partenerii nostri in drumul lor spre succes. Colaboram cu o varietate de sectoare, inclusiv constructii, comert, servicii, turism, productie si IT, avand ca prioritate contributia la dezvoltarea sustenabila a afacerilor partenerilor nostri. Oferim garantii de confidentialitate si o atitudine responsabila in abordarea serviciilor de contabilitate, iar costurile serviciilor noastre variaza in functie de nevoile specifice ale fiecarei companii, putand oferi un deviz detaliat in urma unei discutii cu reprezentantii nostri.

Misiunea noastră este de a oferi soluții personalizate și eficiente pentru fiecare client al nostru, astfel încât afacerile să poată crește și să prospere pe termen lung. Ne angajăm să fim partenerii de încredere ai clienților noștri și să le oferim suportul necesar pentru a-și atinge obiectivele financiare și de afaceri.

Valorile noastre includ integritatea, profesionalismul și calitatea serviciilor. Suntem dedicați în a oferi servicii de cea mai bună calitate și de a depăși așteptările clienților noștri în fiecare etapă a colaborării noastre.

Cu o experiență vastă în domeniul contabilității și asistenței manageriale, Unicorn Consulting este alegerea perfectă pentru orice afacere care își dorește să își optimizeze finanțele și să își maximizeze profiturile. Vă așteptăm cu drag să ne contactați și să aflați cum putem ajuta afacerea dvs. să crească și să prospere.

Unicorn Consulting poate ajuta firmele și persoanele fizice prin intermediul serviciilor noastre specializate în domeniul contabilității și asistenței manageriale. În funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, putem oferi servicii de contabilitate lunară, gestionarea salarizării și impozitării, întocmirea documentelor contabile și de resurse umane, consultanță fiscală și financiară, asistență juridică și managerială și multe altele.

Pe lângă aceste servicii specializate, putem oferi și soluții personalizate pentru fiecare client, care să îi ajute să-și atingă obiectivele financiare și de afaceri. Echipa noastră de experți contabili și consultanți are o vastă experiență în domeniul contabilității și asistenței manageriale și este pregătită să ofere suportul necesar pentru a vă ajuta să vă optimizați finanțele și să vă maximizezi profiturile.

Indiferent dacă sunteți o firmă nouă sau una deja existentă, sau o persoană fizică care are nevoie de asistență în gestionarea finanțelor personale, Unicorn Consulting este alegerea perfectă pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele financiare și de afaceri.

Call Now ButtonAPELEAZA